1398/01/24
شرکت محترم جهت دریافت هدایای نقدی خود فرم زیر را تکمیل

شرکت کننده محترم جهت دریافت هدایای نقدی خود فرم زیر را تکمیل وبه آدرس پستی اعلام شده ارسال نمایید.

اصفهان-نجف آباد-دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد-ساختمان مرکزی-طبقه سوم-مراکز رشد

توجه:
1-فرم را حتما امضا واثر انگشت نمایید
2-رسید بسته پستی خود را حتما نگه داری نمایید
3-ترجیحا شماره حساب و کارت بانک ملی اعلام نمایید.
4-اخرین مهلت ارسال هدایا 10 اردیبهشت ماه می باشد

1397/12/18
اطلاعیه مهم در خصوص ارسال هدایا و گواهی های حضور و کارگاه های آموزشی هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نواوران

شرکت کنندگان محترم جهت دریافت  هدایا و گواهی های حضور و کارگاه های آموزشی هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران:

به صورت پستی:

لطفا درخواست خود را (لطفا در درخواست دقیقا موارد نیاز به ارسال را حتما اعلام کنید) به همراه ادرس پستی و تلفن همراه به ایمیل زیر ارسال کنید

ifi2019.iaun@gmail.com

حضوری:

در ساعات اداری(یکشنبه تا چهارشنبه 8 الی 15)
به آدرس:دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد -ساختمان مرکزی-طبقه سوم-مراکز رشد مراجعه نمایید.

توجه:

تمام امور از طریق ایمیل صورت می پذیرد.لطفا از تماس تلفنی خودداری فرمایید.

در ایمیل خود حتما تمام موارد نیاز به ارسال را ذکر نمایید.

بسته ها به الویت ارسال ایمیل ارسال می گردد.

از ارسال ایمیل تکراری خودداری فرمایید.

دبیرخانه هفتمین جشنواره، مبتکران و نوآوران

1397/12/17
نفرات برتر هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

1397/12/16
مدیرکل کارآفرینی و تجاری‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید بر روی ایده‌ها فعالیت‌های پژوهشی انجام دهیم تا قابلیت تبدیل‌شدن به کسب‌وکاری موفق را به‌دست بیاورند.

به گزارش پایگاه خبری واحد نجف‌آباد، دکترحامد افشاری در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ملی مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در مباحث کارآفرینی و تجاری‌سازی آن چیزی که می‌تواند تأثیرگذار باشد بحث امید است. متأسفانه دشمن به دنبال گرفتن این امید از جوانان بوده و امروز ما شاهد این هستیم که امید از جنس پایداری راهکارهای میانبر برای تجاری‌سازی بسیاری از فناوری‌های است.

وی وجود یک تیم متخصص و کارآمد برای آغاز یک حرکت علمی را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم فناوری‌های خود را به سمت و سوی تجاری‌سازی سوق دهیم نیازمند یک تیم متخصص و کارآمد هستیم و این آغاز راه است. نباید از شکست بترسیم. باید کسب‌وکارها را ایجاد کرده و بر روی ایده‌ها و نوآوری‌هایی که وجود دارد کارهای پژوهشی انجام دهیم تا این ایده‌ها بتوانند قابلیت تبدیل‌شدن به یک کسب‌وکار موفق را به دست بیاوردند. تجربه یک فرصت است و ما باید این فرصت‌ها را بشناسیم و در راستای کارآفرینی و تجاری‌سازی در سطح جامعه و دانشگاه پیش برویم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز در سخنانی در این مراسم گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان دارای ۲۸ واحد و مرکز است و ۹۰ هزار نفر دانشجو را در خودش جای داده است. حدود ۲هزار نفر عضو هیئت علمی و یک‌هزار و ۸۰۰ کارمند در استان اصفهان مشغول به خدمت‌رسانی هستند. دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ۱۶ درصد از سهم آموزش عالی استان را به خود اختصاص داده‌اند که در این میان با افتخار اعلام می‌کنم که یکی از واحدهای درخشان و پرافتخار استان اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد است که همواره در مسیر تکاپوی علمی و پیشروی علمی است.

دکتراحمد آذین افزود:دانشگاه آزاد اسلامی ملموس‌ترین ثمره انقلاب است و در هر دوره و مقطعی مبتنی و متناسب با مقتضیات همان زمان برنامه‌ریزی حرکت کرده و امروز بسیار خوشحالیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیرو فرمایشات و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و رهبری، هم پیشرو در عرصه قوه عاقله جامعه و هم به‌عنوان یک کنشگر فعال در عرصه‌های تولید علم و فناوری و دانش است.

وی خاطرنشان کرد: استان سرافراز اصفهان در این عرصه در بین سایر استان‌ها پیشرو قلمداد شده و دانشگاه آزاد اسلامی هم مبتنی بر بیانات و رهنمودهای هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در حوزه تبدیل علم و دانش و دانایی توانایی و فناوری و تجاری‌سازی و درآمد سازی پیشرو بوده و شاهد این مدعا در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان همین واحد دانشگاهی نجف‌آباد است که توانسته‌اند در این عرصه گام‌های بسیار مؤثری بردارند.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر