1397/09/12
دکتر حامد قمی دبیر علمی جشنواره و رئیس اداره مالکیت فکری و ثبت اختراعات واحد نجف آباد ضمن اعلام این خبر گفت:

به گزارش دبیرخانه هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران دکتر حامد قمی دبیر علمی جشنواره و رئیس اداره مالکیت فکری و ثبت اختراعات واحد نجف آباد از حضور صنایع بزرگ و شرکت های دانش بنیان خبر داد و در ادامه گفت:

یکی از مزایای این جشنواره دعوت از مدیران صنایع مختلف و شرکت های موفق دانش بنیان برای شرکت در جشنواره می باشد تا از این طریق امکان ارتباط مستقیم مخترعان و صاحبان صنایع و شرکت ها فراهم گردد و مخترعان بتوانند از تجربه های موفق این شرکت ها در امر تجاری سازی اختراعات خود بهره مند شوند. همچنین به منظور ارتقا سطح آگاهی مخترعان و شرکت کنندگان سخنرانی ها و کارگاه های آموزشی مختلفی از قبیل آشنایی با مالکیت فکری و ثبت اختراع داخلی و خارجی، جستجو و تحلیل پتنت، تجاری‌سازی و بازاریابی پتنت و فناوری، طرح کسب و کار و ایجاد شرکت دانش بنیان، اعتبارسنجی ایده ها و اختراعات برگزار می‌شود

همچنین در ادامه افزود:شرکت در این جشنواره برای کلیه دانشجویان، صنعتگران و دانش آموزانی که دارای اختراعات ثبت شده می باشند مجاز می باشد و رقابت در محورهای علمی اعلام شده در دو گروه دانشجویی و دانش آموزی صورت می گیرد.
از ویژگی های بارز هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نو آوران در مقایسه با دوره های قبل امکان شرکت مبتکران و نوآوران بدون داشتن گواهی ثبت حقوقی در بخش نمایشگاه جشنواره می باشد که شرکت های دانش بنیان و هسته های مستقر در مراکز رشد می توانند محصولات خود را در غرفه های نمایشگاه در معرض دید عموم قرار دهند و به معرفی محصولات خود بپردازند. مهلت ارسال اختراعات به دبیرخانه جشنواره تا اول بهمن ماه 1397 و اختراعات متقاضی حضور در جشنواره در یک فرآیند داوری اوّلیه ارزیابی شده و برگزیدگان از میان آنها مجوز حضور در جشنواره را (حضور در فرآیند داوری نهایی) دریافت می‌کنند. بنابراین ثبت نام در سامانه به معنای حضور قطعی در جشنواره نیست. نتایج داوری اولیه اواسط بهمن ماه اعلام می گردد.

ایشان در انتها از حمايت هاي جناب آقاي دکتر بیژن رنجبر معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه، جناب آقاي دکتر داود ثمری مدیر کل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، جناب آقای دکتر حامد افشاری مدیر کل محترم کارآفرینی و تجاری سازی دانشگاه، جناب آقاي دكتر نقش رياست محترم دانشگاه آزاد واحد نجف آباد و جناب آقای دکتر شاهقلیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تقدير و تشكر نمودند و از صنعتگران، اساتید، دانشجویان، دانش آموزان و مخترعان گرامي براي هر چه پربارتر شدن جشنواره و امکان بهتر تبادل اطلاعات در راستای تجاری سازی دستاوردها دعوت به مشاركت و همكاري نمود.

هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران با 14 محور علمی شامل: پزشکی ،مواد و تجهیزات پزشکی، علوم دارویی، شیمی، فیزیک و هسته ای، نفت، گاز و پتروشیمی، مواد و متالورژی،پلیمر، صنایع غذایی، برق، مکانیک و هوافضا،کشاورزی و منابع طبیعی،عمران،کامپیوتر و فناوری اطلاعات، نساجی و معماری در تاریخ 14 الی 16 اسفندماه سال جاری در واحد نجف آباد برگزار می گردد.