1397/10/14
هفتمین دوره جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی آزاد از تاریخ ۱۴ تا ۱۶ اسفند ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان، دبیر اجرایی هفتمین جشنواره مخترعان، مبتكران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی بعدازظهر پنج شنبه در نشست خبری در دانشگاه آزاد نجف آباد، اظهار کرد: هفتمین جشنواره مخترعان، مبتكران و نوآوران با 15 محور علمی شامل موضوعات پزشكی، علوم‌ دارویی، شیمی، فیزیك و هسته‌ای، نفت، گاز و پتروشیمی، مواد و متالوژی، پلیم، صنایع‌غذایی، برق، فیزیک و هسته ای، مكانیك و هوافضا، كشاورزی و منابع‌ طبیعی، عمران، كامپیوتر و فناوری اطلاعات، نساجی و معماری و بخش سایر موضوعات برگزار می‌شود.

احسان روحانی با تاکید بر اینکه این جشنواره با هدف آماده سازی فضایی برای معرفی مخترعان و مبتکران کشور و معرفی ایده ها و محصولات آنها برگزار می شود، تصریح کرد: مهلت ارسال اختراعات به دبیرخانه جشنواره تا اول بهمن ماه سال جاری است، علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به دبیرخانه این جشنواره مراجعه کنند.

روحانی تصریح کرد: در بخش‌های جنبی جشنواره مخترعان، مبتكران و نوآوران، نمایشگاه محصولات و ایده‌ها، سخنرانی‌ها و كارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود.