1397/10/13

رییس دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد نشست خبری هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران با بیان اینكه حمایت از ایده‌ها و نوآوری‌های مخترعان و مبتكران یکی از اولویت راهبردی در دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار کرد: توجه به این راهبرد مهم و اساسی می‌تواند تحولات مهمی در زمینه كاربردی کردن دانش و پژوهش دردانشگاه رقم بزند.

امیررضا نقش افزود: لازمه اتصال اضلاع مثلث علم، فناوری و اقتصاد، تبدیل دیدگاه مصرف‌كنندگی علم بر قدرت تولید‌كنندگی علم است كه دانشگاه‌ها باید با گره‌زدن تحقیقات و پژوهش‌های خود به مسائل و نیازهای روز جامعه و صنعت به حاكمیت این رویكرد در محیط دانشگاهی كمك کنند.

به گزارش ایسنا، هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران با 15 محور علمی در تاریخ 14 الی 16 اسفندماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار می شود.