1397/10/13
رئیس دانشگاه آزاد واحد نجف‌آباد گفت: در سه سال اخیر توانستیم از جذب طرح­ های برون دانشگاهی حدود 300 درصد رشد داشته باشیم که نسبت به سه سال گذشته 10 برابر شده است

به گزارش خبرگزاری فارس از نجف‌آباد، داود ثمری در مورد اهداف هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران که در واحد نجف‌آباد برگزار خواهد شد، اظهار کرد: شناسایی و حمایت از مخترعین یا مبتکرانی که نیاز به حمایت دارند از اهداف کلی این جشنواره است، دانشگاه آزاد هم می‌تواند امکانات لازم را در اختیار آن­ها قرار دهد.

مدیرکل توسعه و عمران دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این جشنواره با 15 محور علمی و مهلت ارسال آثار تا یک بهمن در  سه حوزه دانش­‌آموزی، دانشجویی و اعضاء هیئت‌علمی برگزار خواهد شد و آثار در داوری اولیه از طریق سامانه که دو هفته اول بهمن‌ماه خواهد بود بررسی  و نتایج آن اواخر بهمن‌ماه اعلام خواهد شد و سپس آثار برگزیده در داوری فیزیکی که 14 تا 16 اسفند سال جاری در محل برگزاری جشنواره انجام می‌شود ارزیابی خواهند شد.

حامد قومی نیز در ادامه گفت: مخترعین همیشه دغدغه‌های تجاری‌سازی اختراع خود را داشته‌اند و هدف این جشنواره لینک کردن مخترعین با صنایع مرتبط است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد نجف‌آباد و دبیر جشنواره مخترعین ادامه داد: به همین دلیل در انتخاب داوران این جشنواره سعی شده بیشتر داوران مرتبط با صنایع و موضوع اختراعات دعوت شوند تا مخترعین بتوانند به‌صورت مستقیم با صنایع در ارتباط باشند، متولی برگزاری جشنواره دانشگاه آزاد خواهد بود و شرکت برای عموم آزاد است.

امیررضا نقش  ضمن سرآمد خواندن نجف‌آباد در بخش صنعت اظهار کرد: حدود 30 درصد یا به عبارتی یک‌سوم صنایع استان در شهرستان نجف‌آباد است و دانشگاه آزاد نجف‌آباد هم به همین واسطه ارتباط دوطرفه‌ای را با صنایع دنبال کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد واحد نجف‌آباد افزود: طرح‌های برون دانشگاهی که 100 درصد نیازهای صنعتی دارند در مرکز تحقیقات این مرکز ارائه شده است و امسال توانستیم حدود 13 میلیارد ریال از طرح‌های صنعتی را پشتیبانی و اجرا کنیم.

وی تصریح کرد: در سه سال اخیر توانستیم از  جذب طرح‌های برون دانشگاهی حدود 300 درصد رشد داشته باشیم که نسبت به سه سال گذشته 10 برابر شده است و این یعنی اعتماد صنایع به دانشگاه آزاد که  بیشتر فعالیت دانشگاه آزاد در گروه جغرافیا و همکاری با شهرداری و در بحث معماری با اداره کل میراث بوده است.

به گزارش فارس سال گذشته و در ششمین دوره جشنواره مخترعان، مبتکران و نو­آوران که دانشگاه تهران مرکز واحد تهران میزبان آن بود، حدود 300 طرح به جشنواره ارسال  که 136 اختراع به نمایشگاه ارائه شد و درنهایت 23 طرح در داوری فیزیکی و بنیاد نخبگان پذیرفته شد و تحت حمایت قرار گرفتند.