1397/12/11
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد گفت: هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی این واحد دانشگاهی

دکتر امیررضا نقش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از نجف آباد درباره جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این جشنواره به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با هدف تجاری‌سازی ايده‌ها و اختراعات با حضور جمعی از نخبگان و انديشمندان دانشگاه و صنعت از سه‌شنبه ۱۴‌ اسفند تا پنج‌شنبه ۱۶ اسفند جاری در مجموعه فرهنگی شهید حججی این دانشگاه برگزار می‌شود.

دکتر نقش گفت: مراسم افتتاحیه این جشنواره با پیام دکتر محمد‌ مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۸:۳۰ صبح سه‌شنبه ۱۴ اسفند با حضور و سخنرانی مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و سایر شخصیت‌های علمی و پژوهشی برگزار خواهد شد.

وی درباره کارگاه‌ها و رویدادهای جنبی جشنواره افزود: در حاشیه این جشنواره ۶ کارگاه آموزشی با عنوان‌های آشنایی با حقوق مالکیت فکری و قوانین ثبت اختراع، جستجو و تحلیل پتنت، شکار فرصت‌های تجاری‌سازی و بازاریابی پتنت و فناوری، ایده‌پردازی و تکنیک‌های خلاقیت، آشنایی با شرکت‌های دانش‌بنیان و قوانین آن، روش‌های اعتبارسنجی ایده‌ها و ارزشگذاری اختراعات برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد یادآور شد: رویداد فرصت پرواز، رویداد مات و رویداد تجربه در مسیر از دیگر بخش‌های جنبی این جشنواره است که شرکت در این کارگاه‌ها و رویدادها علاوه بر افراد پذیرفته شده در جشنواره برای سایر افراد نیز امکان‌پذیر است.